Bağımsız meclis üyesi istifa etti
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Bekir Çapar, meclis üyeliğinden istifa etti. Çapar istifa nedeni olarak ise Bozkurt Noterliğine atanmasını gösterdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bağımsız Belediye Meclis üyesi Bekir Çapar, meclis üyeliği görevinden istifa etti. Geçtiğimiz aylarda CHP'den ihraç edilen Bekir Çapar, bağımsız olarak sürdürdüğü Bekilli Belediyesi Meclis üyeliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevlerinden, Bozkurt Noterliğine atanması sebebiyle istifa ettiğini açıkladı. Bekir Çapar ''Bozkurt İlçesi Noterliğine atanmam ile birlikte daha önceden aklımda olan belediye meclisi üyeliği görevimden istifa ediyorum. Bağımsız olarak bu görevi yürütmemin siyasi duruşuma uygun olmadığını düşündüğüm ve bu görev karanın çıkmasıyla istifa kararımı verdim. Şunu belirtmeliyim, yeni görevim meclis üyeliğimi hukuki olarak engellemiyor. Ancak bunun daha önce de bir örneği yok” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Bekir Çapar’a teşekkür plaketi taktim etti.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.