© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Afrin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Afrin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı. Türk askerinin ülke içinde olduğu gibi dışında da devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlerle karşı canı pahasına mücadele ettiğini belirten Başkan Osman Zolan, bu kutsal vatan için canını veren şehitlerin kanının asla yerde kalmayacağını vurguladı.

Türkiye'nin PKK, PYD, YPG, DEAŞ, FETÖ adı ne olursa olsun, tüm terör örgütleri ve onları maşa olarak kullanan şer odaklarıyla bıkmadan, yorulmadan mücadele etmeye devam edeceğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Dualarımız şanlı ordumuzla. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'ndan zaferle ayrılacağına inancımız tamdır. Tarih ülkesi için canı pahasına mücadele eden kahraman Türk evlatlarını altın harflerle yazacaktır." 
 
Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nın Türkiye'nin bekası için olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Milletimiz, bu kutlu mücadelede canlarını ortaya koyan kahramanlarını minnetle anacaktır. Bu vesileyle Afrin kırsalında şehit olan hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER