© Haber Acıpayam 2022

Binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her ramazan geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Fatih'te kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 bin dolayında vatandaşın katıldığı iftar buluşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Yine aynı anlayışla, aynı güzellikle yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediyesinin her ramazan geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Fatih'te kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 bin dolayında vatandaşın katıldığı iftar buluşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Yine aynı anlayışla, aynı güzellikle yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı Fatih Mahallesi’nde kuruldu. Fatih Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Uzun yıllar mahalle sakinleri ile birlikte mahalle iftarları gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, "Ramazanımızın bu güzelliğini birlikte yaşamak için iftarlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimiz var, bunları yaşamak ve yaşatmak durumundayız. Gençlerimize, çocuklarımıza ve her bir bireyimize bunu en iyi şekilde aktarıp onlarla bir ve beraber olarak bu güzellikleri yaşamak gerekiyor" diye konuştu. 

"Esas olan gönüller yapmaktır"

Hemşehrileri ile aynı sofrada bulunmaktan ve aynı lokmayı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Yeni bir döneme başladık. Allah'ım inşallah yeni dönemimizi de hayırlı eylesin. Denizlimize güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayalım, sıkıntılarını giderelim, Denizlimizi daha ileriye, daha güzele götürelim, duamız budur. Bu dönemde Fatih Mahallemiz birçok hizmetler aldı, hizmet almaya da devam edecek. İnşallah artırarak tüm mahallelerimizde ve tüm Denizlimizde hizmetler yapmaya devam edeceğiz; ama esas olan gönüller yapmaktır."

Başkan Örki: "Rabbim bu güzel aile sofralarımızın bereketini versin"

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise konuşmasında, "Rabbim bu güzel aile sofralarımızın bereketini versin. Rabbim dünyanın farklı farklı yerlerinde böyle sofraları arzulayan bütün insanlara da en güzelini nasip etsin. İnşallah önümüzdeki dönemde de bizlere sizlerle birlikte güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. İnşallah Ramazan Bayramı'na da sağlıklı, sıhhatli, ailelerimizle birlikte, huzurlu bir şekilde kavuşmayı nasip etsin" diye konuştu.  Konuşmaların ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan, birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

TÜM HABERLER