© Haber Acıpayam 2022

BÜYÜK ACI İÇERİSİNDEYİZ

DİMDER Başkanı İsmail Çegeli, dün geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci meslektaşları İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’un ardından yayınladığı mesajında büyük acı içerisindeyiz derken, Haytan ve Ersoy'un aileleriyle Denizli basın camiasına başsağlığı diledi.

Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çegeli, dün Sarayköy ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybeden İlyas Haytan ve Alperen Ersoy için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Çegeli mesajında şu sözlere yer verdi; “AK Parti Denizli 2. Sıra Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu'nun seçim çalışmalarını takip eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli İlyas Haytan ve Alperen Ersoy, geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir. Birbirinden değerli bu iki kardeşimizin aramızdan ani ayrılışları bizleri derinden sarsmıştır. Kimsenin kalbini kırmayan bu iki güzel insanın yaşamını yitirmesi Denizli basın camiası için kara gün olarak kalacak. Özellikle, gazetecilik mesleğine başlamama vesile olan ve benim ardımdan kendisi de basın camiasına katılan çok kıymetli kardeşim, arkadaşım İlyas Haytan, akıllarda hep güler yüzü ve sempatik tarzıyla kalacak. Ne söylesek boş. Onlar herkesin hayatında güzel yerler edindi. Bu iki meslektaşıma Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Denizli basın camiasına baş sağlığı dilerim.” 

İlginizi Çekebilir

TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi

Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.

Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"

Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.

Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alevlerin arasında kalan mahallede soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti

Denizli'de 5 gündür süren yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı ve çevrede tahliyeler yapıldı. Yoğun müdahaleler sonucunda yangın gece saatlerinde mahalle çevresinde kontrol altına alınırken, evlerde hasar oluşmadı.

Alevlerin yaklaştığı Buldan'da hastane tahliye edildi

- Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınında mahallelerde ve hastanelerde tahliye çalışmaları devam ediyor.

Buldan'da başlayan yangın Aydın'ın bazı mahallerine ulaştı

Denizli'nin Buldan ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın dün akşam Aydın'ın bazı mahallerine kadar ulaştı. Havadan ve karadan ekiplerin müdahalelerde bulunduğu yangın devam ediyor.

TÜM HABERLER