BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARIMA DESTEK
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma alanında vatandaşlara destek olmak için 11 ilçenin ihtiyaç duyduğu ‘Tohum Eleme Makinesi’ (Selektör) alımı yapacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanlığı’nın da kurulduğunu anlatarak, “İlçelerimizdeki ziraat odası ve birlik başkanları ile toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantılarda çok yararlı değerlendirmeler ve öneriler oldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Orta ve kısa vadede yapılması gereken işlerimiz var. Bu çerçevede ürünlerin ayrılması anlamında acil olarak tohum eleme makinesinin ihtiyaç olduğunu değerlendirdik. Karar bu şekilde Meclis gündemimize geldi” dedi. Kırsal kalkınmanın önemine dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın mutlu olması, ürünlerin değer bulması ve kaliteli üretim ülkemiz ve şehrimiz için önemli. Bu nedenle Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınma noktasında ziraat ile uğraşan tüm oda, birlik ve vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.