BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE DESTEK
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanda yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda, çiftçilerin yaban hayvanlarıyla mücadelesine destek vermeye başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanda yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda, çiftçilerin zararlılarla mücadelesine destek olmaya başladı. Bu kapsamda çiftçilerin bağ ve bahçelerini, ürünlerini ve kendilerini koruyabilmeleri için ilçelerdeki vatandaşlara fişek dağıtımı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerdeki fişeklerin dağıtımında, verilen malzemenin tarımsal ürünleri koruma amaçlı olduğu ve kullanımında ilgili mevzuata uyulması gerektiği vurgulandı.
Toplam 19 ilçede 20 bin adet dağıtılan fişekler, kırsal alanlardaki muhtarlara, sadece av ruhsatı olan vatandaşlara verilmek üzere teslim ediliyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.