© Haber Acıpayam 2022

Büyük Önder, sevdiği şarkılarla anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir anma programı düzenledi. Programda Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir anma programı düzenledi. Programda Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. ümraniye escort , çekmeköy escort , istanbul escort Salonun tıklım tıklım dolu olduğu anma gecesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne aldığı programa katılanlar unutulmaz bir anma gecesine tanıklık etti.

" Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkıyoruz "

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci burada yaptığı konuşmada, "Bugün 10 Kasım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla buradayız. O’nu anıyor ve anlıyoruz, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkıyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde bizlere bu imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.






İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER