© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'de Ramazan geleneği bu yılda sürecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneği bu yıl da sürecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Denizli’de güzel bir ramazan geçireceğiz” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayının hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini bu yıl da sürdürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan boyunca vatandaşları yine aynı sofrada buluşturacak. Her gün bir mahallede Denizlilileri iftar sofrasında bir araya getirerek ramazan ayının manevi ikliminde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alanda kurulan iftar çadırında da hizmet verecek. Oda ve hayırseverlerin katkılarıyla iftar verilecek çadırda her gün çorba, sıcak yemek, pilav ve tatlı olmak üzere 4 çeşit yemek ikramı yapılacak.

 

Başkan Zolan, her gün vatandaşlarla bir araya gelecek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 ayın sultanı ramazan ayı ile bir kez daha buluşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Bereket, barış, kardeşlik ve bütün güzelliklerin yaşandığı bir ramazan ayı olmasını diliyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu yılda her gün 1 mahallede iftar vereceğiz. Ramazan ayında vatandaşlarımızla aynı sokakta, aynı sofrada buluşmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizde, yaptığımız çalışmaları anlatacağız ve vatandaşlarımızın bizden isteklerini dinleyeceğiz. Denizli’de güzel bir ramazan geçireceğiz" dedi.

 

İftar çadırı her gün 5000 kişiye hizmet verecek

 

Mahalle iftarlarının yanında Ulu Cami yanında kuracakları iftar çadırında da her gün 5 bin kişiye hizmet vereceklerini kaydeden Başkan Zolan, "Orada da hayırsever iş adamlarımız sponsorluğunda ramazan boyunca yemek vereceğiz. Organizasyon bizden destek iş adamlarımızdan olacak. Ramazan ayını vatandaşlarımızla doyasıya yaşayacağız” dedi.  

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER