© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den PAÜ’yü kazanan öğrencilere ulaşım kolaylığı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, üniversiteyi kazanarak Denizli’ye ilk kez gelen öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlıyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, üniversiteyi kazanarak Denizli’ye ilk kez gelen öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlıyor. Uygulama ile terminalde bekleyen Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, şehir dışından gelen öğrenci ve ailelerini kayıt yaptıracakları Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) ücretsiz olarak götürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitim alanında birçok örnek projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatıyla başlatılan uygulamayla, şehir dışından Pamukkale Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak üzere gelen öğrenci ve ailelerinin adres bulmakta zorluk yaşamamaları ve işlemlerini zaman kaybetmeden tamamlamaları için 4 adet belediye otobüsü tahsis edildi. Bir hafta sürecek uygulama ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bekleyen 4 belediye otobüsü, şehre gelen üniversitelileri kayıt olacakları Pamukkale Üniversitesi’ne ücretsiz olarak ulaştıracak. Denizli’ye ilk kez gelen öğrenci ve aileleri uygulamayla adres aramak zorunda kalmadıklarını ifade ederek, ulaşım kolaylığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. 


İlginizi Çekebilir

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

TÜM HABERLER