© Haber Acıpayam 2022

“Büyükşehir’in 1 kuruş vergi borcu yoktur”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyeti ağırladı. Hem vergiden pay alan hem de vergisini ödeyen bir kurum olduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Çok şükür Denizli Büyükşehir Belediyesinin, devlete, maliyeye, sosyal güvenlik kurumlarına 1 kuruş borcu yoktur” dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyeti ağırladı. Hem vergiden pay alan hem de vergisini ödeyen bir kurum olduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Çok şükür Denizli Büyükşehir Belediyesinin, devlete, maliyeye, sosyal güvenlik kurumlarına 1 kuruş borcu yoktur” dedi.
29. Vergi Haftası dolayısıyla Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyetin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Öztaş ziyarette yaptığı konuşmada Denizli'de geçen yıl 3 milyar 317 milyon vergi tahakkuk ettirildiğini, bunun da 3 milyar 60 milyonunun tahsil edildiğini belirterek, "66 bin 574 gelir vergisi mükellefimiz, 7 bin 499 kurumlar vergisi mükellefimiz olmak üzere 75 bine yakın mükellefimiz var” dedi.

"Vergilendirilmiş kazanç helal kazançtır"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, konuşmasına Vergi Haftası’nı kutlayarak başladı. Başkan Zolan, “Vatandaşımız biliyor; vergilendirilmiş kazanç helal kazançtır. Devletin tüm kurumlarına yapılan yatırımlara baktığımızda, temelinde halkımızdan alınan vergiler yatıyor. Bu vergilerin de boşa gitmediğini görüyoruz. Vergiler yatırım olarak milletimize geri dönüyor" diye konuştu.

Denizli üst sıralarda

Türk milletinin vergi ödeme konusunda duyarlı olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Denizlimiz vergi ödeme noktasında üst sıralarda yer alıyor. Milletimiz bunun yerinde kullanıldığını gördükçe de, vergisini daha çok vererek şehrimizin ve ülkemizin daha güzele gitmesinde fayda sağlıyor. Biz de aynı şekilde yatırımlara dönüştürüyoruz.  Hem vergiden pay alan hem de vergisini ödeyen bir kurumuz. Çok şükür Denizli Büyükşehir Belediyesinin, devlete, maliyeye, sosyal güvenlik kurumlarına 1 kuruş borcu yoktur” diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER