© Haber Acıpayam 2022

CİNAYET ZANLISI ACIPAYAM'DA YAKALANDI

Burdur'un Karamanlı ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evin sahibini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Karamanlı'da evine giren hırsız tarafından öldürülen gurbetçi Ahmet Barın'ın (28) katil zanlısı yakalandı. Hırsızlık amacıyla evine girdiği Ahmet Barın'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Ş,A, Acıpayam'da yakalandı. Karamanlı'ya getirilen Ş.A'ya Eşeler Mahallesi'ndeki evde olay yeri tatbitakı yaptırıldı. Bu sırada polis ve jandarma ekiplerince çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Karamanlı'da 12 Ağustos'ta bir akrabasının düğününe giden Ahmet Barın (28), çocuklarına kıyafet almak üzere evine dönmüş, bu sırada karşılaştığı hırsızlık zanlısı ile kavga etmeye başlamıştı. Kavga sırasında hırsızlık zanlısının vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı Barın, kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER