DENİZLİ’DE 650 ÖĞRENCİYE KAYAK DERSİ
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ‘Maviden Beyaza Denizli Bozdağ’ Projesi kapsamında kayak yapmak isteyen ancak kısıtlı imkanlara sahip öğrenciler kayak sporu ile tanıştırılıyor.
Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, projenin kayak sporunu gençlere sevdirmek ve ileride de profesyonel kayakçı yetişmesi açısından önemli olduğunu söyleyerek, “Proje çerçevesinde hedefimiz 650 öğrenciye kayak eğitimi vermek. 650 öğrencimizi gruplara ayırarak her gruba 3’er gün eğitim dilimleri halinde evlerinden servis ile alarak, kayak merkezine götüreceğiz. Burada profesyonel eğitimciler tarafından kayak eğitimi verilecek. Çocukluklarını yaşarken, gerçek anlamda da kayak yapacaklar ve gelecekte uluslararası yarışmalarda ülkemizi kayak dalında temsil edecek sporcular da yetişecek’’dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.