© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ’DE AMBULANS KAZASI: 3 YARALI

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında minibüsle çarpışan bir ambulans devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

 Denizli’de meydana gelen trafik kazasında minibüsle çarpışan bir ambulans devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, sabah erken saatlerde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir kavşakta meydana geldi. Abdurrahman A.(44) idaresindeki 20 M 0265 plakalı minibüs, adliye binasından Yenişehir Mahallesi’ne doğru ilerleyen Erhan K. yönetimindeki 20 R 6436 plakalı ambulansa yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrilirken, kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 
Ambulansta sıkışan görevliler için itfaiye ekipleri geldi. Ambulans içinde sıkışan sağlık görevlileri Erhan Kozatepe, Hatice Selim Acar (24) ve Gülşah Eskioğlu (33) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından ambulanstan çıkarıldıktan sonra ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER