DENİZLİ’DE KADIN CİNAYETİ
ACIPAYAMDenizli’de bir kadın, dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Toki B1-9 Konutları'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceki yıllarda eşinden boşanan 2 çocuk annesi Nuriye S., bir süredir Tahsin B. ile dini nikahlı olarak yaşamaya başladı. Ev meselesi yüzünden çıkan kavgada Tahsin B., Nuriye S.’yi bıçakladı. Kavga sırasında kendisi de yaralayan Tahsin B., daha sonra evden ayrıldı. Evdeki kavgayı duyan komşuları olayı polise ve ambulans ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nuriye S’yi hayata döndürmek için uzun süre uğraş verdi. Evde yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuriye S. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eve gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri, kadının defalarda bıçaklandığını belirledi. Nuriye S’nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan Tahsin B. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
İlginizi Çekebilir
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.