© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ’DE SÖZLEŞMELİ ERBAŞ VE ER ALIMI DEVAM EDİYOR

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, sözleşmeli erbaş ve er alımına devam ediyor.

Özellikle Denizli, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Balıkesir, Burdur, Isparta gibi illerden gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sözleşmeli erbaş ve er alımının 10 Ocak 2016 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Daha sonraki süreçte henüz başvuru yapmamış olanların her ayın ilk haftasında Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nda yapılacak test ve mülakata katılabilecekleri açıklandı. Ayrıca alımlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların 0 258 2652121 numaralı telefonu arayarak veya 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na gelerek bilgi alabilecekleri ifade edildi. 
Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nın vatandaşları “Hem maaşını al, hem tezkereni al, hem tazminatını al, hem sigortalı ol, yuvanı kuracak şartlara sahip ol. Hepsi bir arada” sloganı ile çağrı yapması ise dikkat çekti. Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na sözleşmeli erbaş ve erlik için müracaat etmek isteyenlerin dilekçe, nüfus cüzdanı, öğrenim diploması, terhis belgesi, ehliyet ve bonservis, adli sicil kaydı, 12 adet vesikalık fotoğraf ve 3 adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu ile başvurmaları istendi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER