DENİZLİ’DE YARIN KIZ ÖĞRENCİLERE MİNİBÜSLER BEDAVA
ACIPAYAMDenizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, Özgecan Aslan cinayetini protesto etmek amacıyla bugün Denizli’de 763 hat minibüs esnafının kız öğrencileri bedava taşıyacağını söyledi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın hunharca katledilmesinin kendilerini derinden etkilediğini belirterek, "Camia olarak bu insanlık dışı cinayeti şiddet ve nefretle kınıyoruz. Kızımızın kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Bu hunharca cinayeti işleyen kişinin insan olamayacağına inanıyoruz. Şoför esnafı olarak Özgecan Aslan cinayetini protesto etmek amacıyla Denizli’de 763 hat minibüsü esnafı yarın saat 09.00 ile 17.00 arasında kız öğrencilerimizi bedava taşıma kararı aldık” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.