© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ’DE ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Hakkari’de meydana gelen saldırıda şehit olan askerler için Denizli’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Yaklaşık 100 kişilik grup Çınar meydanında Kur’an-ı Kerim okudu.

  Hakkari’de meydana gelen saldırıda şehit olan askerler için Denizli’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Yaklaşık 100 kişilik grup Çınar meydanında Kur’an-ı Kerim okudu. 
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısı sonucu çok sayıda askerin şehit olduğu kaydedilirken, terörü kınayan yaklaşık 100 kişi Çınar meydanında toplandı. Öğle namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazına MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazı öncesi konuşan Çınar Camisi İmamı Sadullah Cengiz, "Maalesef Dağlıca bölgesinde üzücü bir olay meydana geldi. Teröristlerin saldırı neticesinde askerlerimiz şehit oldu. Henüz sayısını bilemiyoruz. Çok üzgünüz. Ciğerimiz yandı. Rabbim bu acıları bir daha göstermesin. Hepimiz sabırlı olalım. Allah’a dua etmekten başka yolumuz yok’’ dedi.
Konuşmanın ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Çınar meydanına geçen grup burada önce İstiklal Marşını sonra Kur’an-ı Kerim okudu.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER