© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİLİ ŞEHİTLERİN İSİMLERİ OKULLARDA YAŞAYACAK

Son aylarda yaşanan terör olaylarında şehit olan Denizlili 2 asker ve 1 polis memurunun isimleri, kentteki okullarda yaşayacak.

 Son aylarda yaşanan terör olaylarında şehit olan Denizlili 2 asker ve 1 polis memurunun isimleri, kentteki okullarda yaşayacak.
Son dönemlerde yaşanan terör olaylarında çok sayıda asker ve polis şehit olurken, Denizli’de bu dönemde 2 asker ve 1 polis memurunun şehit haberiyle büyük üzüntü yaşadı. İlk olarak 30 Temmuz’da Şırnak’ta Komando Er Ömer Kağan Kandemir, yol emniyeti alındığı sırada şehit edilmişti. Daha sonra 10 Ağustos’ta tezkeresini aldıktan sonra helikoptere bineceği sırada açılan ateş sonucu Jandarma Er Doğan Acar şehit düşmüştü. Son olarak ise Iğdır’da yaşanan terör saldırısında, 1 ay sonra düğünü olacak olan polis memuru Hasan Eser şehit olmuştu. Yaşanan olaylardan dolayı Denizlili vatandaşlar büyük üzüntü yaşarken, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, şehir askerlerin ve polisin adının okullarda yaşatılacağını söyledi. Vali Kocatepe, “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna canlarını feda eden şehitlerimize minnettarlığımızın ifadesi olarak, şehitlerimizin isimleri okullarda yaşatılacak. Ruhları şad olsun, vatan sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, emniyet mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
Şehit Er Ömer Kağan Kandemir’in ismi memleketi Çivril ilçesinde, Şehit Er Doğan Acar’ın ismi doğup büyüdüğü Akhan Mahallesi'ndeki okula verilecek. Polis memuru şehit Hasan Eser’in adı ise ailesinin belirleyeceği bir okulda yaşatılacak.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER