© Haber Acıpayam 2022

DODURGA - YAZIR OVASINDA YANGIN

Acıpayam'a bağlı Dodurga mahallesi ile Yazır mahallesi ovasında 100 dekarın üzerindeki ekili alan çıkan yangında kül oldu.

 Acıpayam'a bağlı Dodurga mahallesi ile Yazır mahallesi ovasında 100 dekarın üzerindeki ekili alan çıkan yangında kül oldu. Dodurga ve Yazır mahalleleri sınırında bulunan "çayır kırı" mevkiinde sebebi henüz belielenemeyen bir nedenden dolayı çıkan anız yangını büyüyerek 100 dekarın üzerindeki alanda etkili oldu.

Yanan bölgede ekili alanlar da zarar gördü. Olayı fark eden mahalle sakinleri 110 itfaiye ekipleri arayarak yangını ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Saat 14 sularında meydana gelen yangında zararın boyutu henüz belirlenemedi. Olay yerinde inceleme başlatan Acıpayam İlçe Jandarma ekipleri yangının nedenini bulmak için soruşturma başlattı.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER