DUALAR YAĞMUR İÇİN
ACIPAYAMÖren Köyü halkının geleneksel hale getirdiği Erenler Yağmur Duası bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal UÇAR yaptığı konuşmada: "Bugün burada güzel bir etkinlik için toplandık. Ören Köyü halkı ve çevre köylerden gelen vatandaşlarımız birlik ve beraberliğin en güzel dayanışmasını sergilediler. Allah dualarımızı kabul etsin." dedi.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN: "Ören köyü bizim için değerli. Bu güzel etkinlikte her yaştan insan dua için Yüce Allah'a avuç açtı. Namazımızı kıldık, duamızı yaptık. Burada bulunmaktan çok mutluyuz; çünkü birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergilendi. Yüce Allah dua için avuç açan herkesin duasını kabul etsin." dedi.
Öğlen namazının kılınmasının ardından yağmur duası yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlik çeşitli yemek ikramlarının sunulmasıyla son buldu.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.