© Haber Acıpayam 2022

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Pazar sabahında Olukbaşı mahallesinde vatandaşlarla buluşup belediyeden beklentilerini dinleye devam ediyor.

 Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Pazar sabahında Olukbaşı mahallesinde vatandaşlarla  buluşup belediyeden beklentilerini dinleye devam ediyor.
Acıpayam'a  bağlı Olukbaşı  Mahallesinin sakinleriyle buluşan Başkan Şevkan, Pazartesi mahalle de başlatılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirirken, halkın beklentilerini de dinledi.
 
Başkan Şevkan, sosyal paylaşım sitesinde şu görüşlere yer verdi: 

Olukbaşımız...
Acıpayamımızın güzelliklerinden bir tanesi...Yarın sendeyiz...

Olukbaşı sakinlerimiz erkenden güne başlamışlar, herkes ayakta; işinde gücünde, düğününde derneğinde...

Sabahın erken saatlerinde muhtarımızla birlikte şöyle bir dolaştı Olukbaşımızı, nereden Bismillah diyelim dedik.

Güzel günler seni bekliyor güzel Olukbaşı. Güzelliklerine güzellikler katmaya geliyoruz haberin olsun.

Düğündeki Olukbaşıya özgü tarhana çorbası da ayrı güzeldi. Elinize sağlık sofranız bereketli olsun değerli kardeşlerim. Çiftlerimize de mutluluk diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER