© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de ‘Her İlçeye Bir Proje’ eğitimleri başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan “Her İlçeye Bir Proje” protokolü kapsamında eğitimler başladı.

  Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan “Her İlçeye Bir Proje” protokolü kapsamında eğitimler başladı. 
Kentteki bir kolejde yapılan eğitimlerin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, eğitimci İbrahim Coşkun ve öğretmenler katıldı. İmza töreninde konuşan Oğuz “Eğitim anlamında 2023’e hazır bir il olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği büyük olan okul müdürlerimiz ve değerli öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi Değerler Eğitimi ile yetiştiriyoruz. Değerlerini bilen, değerleri ile yaşayan bir neslin ülkemizi daha da kalkındıracağına inanıyorum. GEKA Teknik Destek programı ile hibelendirilen ‘Her İlçeye Bir Proje’ projesi ile her ilçeden KA1 ve KA2 projeleri için toplamda 70 gönüllü ve proje yazmaya istekli öğretmenimize Erasmus+ projesi yazma eğitimi ve ardından proje danışmanlığı eğitimlerimiz başladı. Eğitimler birer hafta olarak iki kısımdan oluşuyor. Projemizle Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Erasmus+ projelerindeki kabul edilme oranı arttırma hedeflendi. Eğitimleri veren İbrahim Çoşkun’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Oğuz’un konuşmasının ardından öğretmenlere Erasmus+ projeleri yazma eğitimi eğitimci İbrahim Coşkun tarafından verildi. 
Bir Avrupa Birliği hibe kaynağı olan Erasmus+ programı öğretmen ve öğrenciler için çok çeşitli imkanlar sunacak. Erasmus+ projesi hazırlamak ve yürütmek öğretmenlere yeni mesleki ve kişisel yeterlikler kazandırdığı gibi öğrencilere de yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı sunuyor. Erasmus+ projelerine dahil olan okullar yeni fikir ve yönelimlerle eğitim-öğretim süreçlerini çeşitlendirecek. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER