Denizli’de özel harekat polisi ve drone destekli uyuşturucu operasyonu
ACIPAYAMDenizli’de uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polisi ve drone destekli yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyon anı anbean polis kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şebeke üyelerini takibe aldı. Şüphelilerden farklı zamanlarda uyuşturucu madde temin eden 21 uyuşturucu madde kullanıcısı narkotik ekiplerince tespit edilerek yakalandı. Ardından örgütü takip etmeye devam eden ekipler geçtiğimiz 15 Mayıs sabahı harekete geçti. 33 ekibin katılımı ile il merkezi ve Sarayköy ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda örgüt üyesi olduğu iddia edilen 6 kişi kıskıvrak yakalandı.
Operasyon anı güvenlik kamerasında
5 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alınan örgüt üyelerine yönelik yapılan operasyonda özel harekat polisleri de Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerine destek verdi. 15 Mayıs günü sabah saatlerinde yapılan operasyonda drone ile de baskın yapılan evler havadan görüntülenerek şahısların kaçmasının önüne geçildi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin yakalandığı adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde tartımı ve kullanımı için özel olarak tasarlanmış düzenekler ile satışa hazır vaziyette paketlenmiş uyuşturucu maddeler bulundu. Operasyonda toplam 600 gram metamfetamin maddesi, 5 gram eroin, 4 gram esrar, 1 gram LSD maddesi, 0,8 gram sentetik kannobinoid maddesi ve 2 adet tabanca ile tabancalara ait fişeklere el konuldu.
Operasyon anı ise polis kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı. Görüntülerde baskın yapılan evlerin kapılarının koçbaşı ile kırılarak polislerin içeri girmesi ve şüphelileri gözaltına alarak arama yapmaları görülüyor.
İlginizi Çekebilir
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.