DİMDER OLAĞAN GENEL KURULA GİDİYOR
ACIPAYAMDenizli İnternet Medyası Derneği ikinci olağan genel kurula gidiyor.
İnternet Medyasının en büyük sorunlarından biri olan internet yasasının çıkması için 2 yıldan bu yana dernek olarak sayısız girişimlerde bulunduklarını ifade eden Uçkan, “Bu yasayı eninde sonunda mutlaka çıkartacağız. Vergiye tabi olan bu medya kuruluşları gazeteci istihdam ediyor, haber üretiyor ve insanlara haber alma özgürlüğünü en hızlı şekilde karşılıyor. Ancak buna rağmen hala basın kanunu dışında tutularak büyük bir yanlış yapılıyor. Bu haksızlığa karşı olan mücadeleyi sonuna kadar yürüteceğiz” dedi.
Uçkan, yoğun iş temposu ve özel durumdan dolayı önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurulda yeniden başkan adayı olmayacağını sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.