© Haber Acıpayam 2022

ENGELLERİ HEP BİRLİKTE KALDIRIYORUZ

Denizli İl Genel Meclisi ve Denizli İl Özel İdaresi Acıpayam’da iki engelliye akülü araç yardımında bulunuldu.

 Acıpayam’a bağlı Yeniköy ve Kuyucak’ta yaşayan Ali ASMADİLİ  ve Recep TOSUN'a akülü araçları teslim edildi.
İlk olarak Yeniköy'de yaşayan Ali ASMADİLİ'yi ziyaret eden heyet burada aile ile bir sür sohbet etti. Aracın nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendirdikten sonra Ali ASMADİLİ akülü aracına binerek mutluluğunu kendileriyle paylaştı.

İkinci akülü aracı teslim etmek için Kuyucak köyünde bulunan Recep TOSUN'un evine geçen heyet burada da ayaklarından felç olan Recep TOSUN'a akülü aracını teslim etti.

Recep TOSUN'un evinde duygulu anlar yaşayan heyet aracın tesliminden sonra hatıra fotoğrafı çektirerek buradan ayrıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin GÜRLESİN , araç teslim töreninde, İl Genel Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda heyet raporu olan engellilere akülü araç yardımı yaptıklarını belirtti.

Vatandaşlarımız mutluluğu bizim mutluluğumuz, onların derdi bizim derdimiz. Bu amaçta sadece söylemde değil. İcrat için burdayız. Bu çerçevede 25 ve 26'ncı akülü aracı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden GÜRLESİN , "İnşallah önümüzdeki günlerde de yeni yardımlarda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN görüşlerini şöyle aktardı; ‘’İnsan odaklı çalışma bu olsa gerek.  Aracın  en ücradaki  vatandaşımıza kadar ulaştırılması gerçekten sevindirici bir olay. Bizim insanımız değerli. Allah en çok bu devlete zeval vermesin. Ben Acıpayam Belediye Başkanı olarak halkımın çok önemli bir noktada olduğunu görüyorum. Bu durumdan çok sevinçliyim. Halkımıza daha çok mutluluklar diliyorum. Hem Ali amcamıza hem de Recep amcamıza araçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bu imkanları sağlayan İl genel meclisi başkanımız Hüseyin GÜRLESİN ve meclisimize katkı koyan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

 Akülü araç teslimi İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin GÜRLESİN, İl Özel İdare Sağlık Müdürü Ahmet ÇİFTÇİ, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İl Genel Meclisi Üyeleri Yılmaz ELÇİN, Fikret GÜMÜŞ, Mahmut DOKUMACI ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin DAĞ'ın  katılımlarıyla gerçekleşti.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER