© Haber Acıpayam 2022

ESKİ MEZUNLARI BULUŞTURAN TÖREN

1966 yılında Eğitim- öğretim hayatına başlayan Acıpayam Lisesi tarihi günlerinden birini yaşadı.

Acıpayam Lisesinin 2014-2015 mezun olan öğrencilerinin yanı sıra Acıpayam Lisesinden mezun olmuş şu anda hayatlarını bürokrat, iş adamı, akademisyen, öğretmen ve değişik meslek gruplarında hizmetlerini sürdüren çok sayıda kişi katıldı.

Acıpayam Lisesi bahçesinde düzenlenen ve 152  öğrencinin mezun olduğu törene  Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,Acıpayam Lisesi mezunlarından emekli Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, PAÜ. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, PAÜ. eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Denizli eski milletvekili Beyhan Aslan, Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı ve emekli  Yargıtay üyesi Yılmaz Turan,  öğretmenler, öğrenciler, veliler   ile çok sayıda eski mezun katıldı.

 

Yapılan konuşmalarda ortak noktada  Acıpayam Lisesinin tarihi bir yeri olduğu ve kapanmaması için gerekli görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek Acıpayam Fen Lisesi olarak adının yaşatılacağını söylediler.

2014-2015 yılında Acıpayam Lisesinden mezun olan 152 öğrenciye diplomaları öğretmenleri tarafından verildi.

Ayrıca Acıpayam Lisesi eski mezunlarına plaketleri Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar tarafından  verilirken, Acıpayam Lisesinde uzun yıllar görev alan öğremenlere de İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay tarafından çiçek takdim edildi.

Acıpayam Lisesinden mezun olanların fotoğraflarının sergilendiği resim sergisi de protokol tarafından gezildi.


Halk oyunları gösterisinin ardından 2014-2015 Acıpayam Lisesi mezunları kep atarak mezun olmanın sevincini hep birlikte yaşadılar.


İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER