ESKİKÖY MAHALLESİNDE YOLLAR GENİŞLETİYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.
Yapılan yol genişletme çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Belediye olarak mahallelerimizde bulunan dar yolları genişletiyoruz. Bu çalışmalarımızdan birisi de şuanda Eskiköy mahallesinde yapılıyor. Eskiköy mahallesinin dar olan yollarımıza genişletme çalışmalarına mahalle sakinleri de destek veriyor. Çalışmaların belirlenen program dahilinde diğer mahallelerde de devam edeceği ifade edildi.
Mahalle sakinleri de yolların genişletilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, özellikle kış aylarında olumsuzluklar yaşadıklarını Acıpayam Belediyesinin yapacağı çalışmalar ile mahalle yollarının daha güzel olacağını ifade ederek tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
115’LİK ŞÜKRÜ DEDEDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Ekiplerin yol çalışmaları sırasında Eskiköy mahallesinin yaşayan tarihi 115 yaşındaki Şükrü Kızılhan’da evinin balkonunda çalışmaları izlerken görüntülendi. Şükrü Kızılhan yapılan çalışmalardan dolayı mahalle halkı adına Acıpayam Belediyesine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.