FETÖ elebaşı hakkında sessiz kaldı
ACIPAYAMDenizli'de FETÖ/PDY yapılanmasının iş adamları davasında savunma yapan iş adamının, avukatın "FETÖ/PDY hakkında ve elebaşısı hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna "Şuanda edeceğim sözler ilerde sıkıntı doğurur, cevap vermek istemiyorum" demesi dikkat çekti.
Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 67 iş adamına yönelik FETÖ/PDY'ye finans sağladığı suçlamaları ile devam eden yargılamada dinlenen patlayıcı madde şirketi ile dikkat çeken isim olan tutuklu sanık Levent Yaşar'ın savunmasında ilginç detaylar dikkat çekti. Savunmasında terör örgütü ile anılmayı kabul etmediğini belirten tutuklu sanık "Benden çoban olur, aşçı olur ama terörist olmaz" dedi. Hayatının hiçbir döneminde o grup ile bağının olmadığını ileri süren Yaşar, DİAD ve Çağlayan Catring ile ilgili olarak ise ticari bir faaliyette bulunduğunu söyledi.
ByLock kullanıcı adı ve şifresi okundu
Hakkındaki ByLock iddiasını da kabul etmeyen tutuklu sanık Levent Yaşar'a ByLock kullanıcı adı ve şifresi de okundu. Mahkeme Başkanı "Levent abi", "bigboys", "büyükpatron" kullanıcı isimlerini mahkeme tutanağına yazdırdı.
Mahkeme tarafından ByLock yazışmasında yer alan 21.11.2015 tarihinde, FETÖ/PDY davasından yargılanan bazı isimlerin yer aldığı bir toplantı için yapılan yazışma ve toplantının acilen yapılması gerektiği ve telefon getirilmemesi istendiği de tutanaklara yazıldı. Tutuklu sanık bu iddiaları da kabul etmedi.
Salondaki avukatların "FETÖ/PDY hakkında ve elebaşısı hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna cevap vermek istemeyen Yaşar "Şuanda edeceğim sözler ilerde sıkıntı doğurur, cevap vermek istemiyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.