GEKA YENİ BİNASINA TAŞINDI
ACIPAYAMAydın, Denizli ve Muğla illerinin kalkınması için faaliyetlerini sürdüren ve merkezi Denizli’de bulunan Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2010 yılından bu yana hizmet verdiği EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki binasından, Pamukkale Teknokent Hizmet Binası’na taşındı.
Adres değişikliği nedeniyle, 9 Şubat 2015 tarihinde GEKA tarafından ilan edilen Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarındaki 2015 yılı Mali Destek Programlarına proje başvurusu yapacak paydaşların dosyalarını Ajansın, “Güney Ege Kalkınma Ajansı, Pamukkale Teknokent Çamlaraltı Mh. Hüseyin Yılmaz Cd. No:67 B Blok Kat:2 20070 Pamukkale/DENİZLİ” adresine teslim etmeleri gerektiği açıklandı. Ayrıca yatırım danışmanlığı, yatırım izleme, yatırımcıların idari işlemleri ve bölgeye yatırımcı çekmeğe yönelik çalışmalarını sürdüren GEKA Denizli Yatırım Destek Ofisi de Teknokent Hizmet Binası B Blok giriş katı 8 numaralı odada yatırımcılara hizmet vereceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.