© Haber Acıpayam 2022

GURBETÇİLER GÜMRÜKTE OYLARINI KULLANDI

Tatil için memleketlerini tercih eden gurbetçiler cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanabilmeleri için AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı tarafından Antalya Havaalanı gümrüğü başta olmak üzere yakın gümrük kapılarında oy kullanabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri başlattı.

 AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı önünden 9 otobüsle hareket eden ilk kafilede 150 gurbetçi vatandaşın oy kullanmasına olanak sağladı. 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten AK Parti İlçe Başkanı İdris OKTAY; "Kısmet olursa 10 Ağustos Pazar akşamı Cumhurbaşkanımız belli olacak. Heyecan yavaş yavaş artıyor.”

 Acıpayam ilçemizde tatillerini geçiren gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik bir hizmet başlattıklarını belirten Başkan OKTAY;  "26 Temmuz 2014 tarihinde sınır kapılarında ve havaalanlarında kullanılmaya başlayan oy kullanma işleri 10 Ağustos 2014 Pazar günü saat 17.00´ye kadar devam edecek. AK Parti Acıpayam teşkilatı olarak, gurbetçi vatandaşlarımızdan oylarını kullanmak isteyen hemşerilerimizi topluca Antalya’ya götürüp orada oylarını kullanmalarını sağlıyoruz, şimdiden Cumhur’un Başkanını seçeceği bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER