© Haber Acıpayam 2022

GÖRME ENGELLİ ÇİFTİN BÜYÜK MUTLULUĞU

Denizli’de yaşayan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu, hayatlarını birleştirerek bir ömür boyu mutluluk için söz verdiler.

  Denizli’de yaşayan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu, hayatlarını birleştirerek bir ömür boyu mutluluk için söz verdiler. 
Denizli’nin Pamukkale Belediyesinde çalışan görme engelli İbrahim Kokucu, kendisi gibi görme engelli olan Ayşe Kokucu ile bir süre önce tanıştı. Tanıştıktan kısa süre sonra evlenmeye karar veren çift için İncilipınar Nikah Salonu’nda nikah töreni düzenlendi. Nikahı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin kıyarken, törene çok sayıda davetli katıldı. Nikahın ardından çifte Kuran-ı Kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ve Türk bayrağı hediye edildi. Çift daha sonra düğün salonuna geçti. 
Her iki ailenin de yakınlarının katıldığı düğünde İbrahim Kokucu ve Ayşe Kokucu ilk danslarını yaptıktan sonra doyasıya eğlendiler. Çiftin çok mutlu olduğu gözlenirken, düğüne katılanlar da çifte mutluluklar diledi.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER