© Haber Acıpayam 2022

GÜNEY KORE’DEN 65 YILLIK VEFA

Güney Kore Ankara Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Kurmay Albay Jooseong Han, Kore Savaşı’nda gazi olan Ali Çelik’in torunları Büşra ve Ali Çelik’i ziyaret ederek burs desteği sağlayacaklarını söyledi.

 Güney Kore Ankara Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Kurmay Albay Jooseong Han, Kore Savaşı’nda gazi olan Ali Çelik’in torunları Büşra ve Ali Çelik’i ziyaret ederek burs desteği sağlayacaklarını söyledi. 
Denizli'nin Çivril ilçesinde Muharip Gaziler Derneği binasında gerçekleşen törene Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emekli Albay M.Şükrü Tandoğan, dernek üyeleri ve gaziler ile aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Çivril Gaziler Derneği Başkanı Hasan Genç, Kore Askeri ataşesine ve katılımcılara teşekkür ederek Gazilerin vatan için canını ortaya koyan kahramanlar olduğunu söyledi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Albay Jooseong Han’a gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederek Türk Milleti’nin tarih boyunca yardıma ihtiyacı olan herkese yardım elini uzatan bir millet olduğunu belirterek, "Allah bir daha hiçbir millete savaş göstermesin" dedi.

"GÜNEY KORE HALKI OLARAK SİZLERİ SONSUZA DEK ANACAĞIZ"
Güney Kore Askeri Ataşesi Albay Jooseong Han, Kore Savaşı’nda Türk askerinin üstün fedakarlıkları gösterdiğini belirterek, "Güney Kore halkı olarak sizleri sonsuza kadar anacağız. Orada yazdığınız kahramanlık destanı sayesinde biz bugün bu konumdayız. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız” dedi. Han, program sonunda Kore gazisi Ali Çelik’in torunlarına burs belgelerini verdi.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER