HAŞERELERE BAYRAM TATİLİ YOK
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Uğur TOSCALI ve ilaçlama ekibi işçi arkadaşları Muhammet YİĞİT, Atanur BAL ve Ercan KAYMAK , bayram tatili boyunca sinek ve haşerelerle mücadele ediyor.
Belediye Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekimi Uğur TOSCALI’dan alınan bilgiye göre, sinek ve haşerelerle mücadele programı Şubat ayı sonu ile Mart ayı başlarında başlamaktadır. Kasım ayı başlarına kadar aralıksız sürdürmektedir. Bayramda da çalışmalarımız devam edecek dedi.
Ayrıca 56 mahallemizde BİYOSİDAL ilaç uygulaması LAVRA ve UÇKUN olarak belirli program dâhilinde devam etmektedir.
Pire ve bit gibi haşerelerle mücadelede programımızda olup bu uygulamada 4 kere uygulanmaktadır.( birinci gün; ilk uygulama ikinci uygulama; üçüncü gün. Üçüncü uygulama yedinci gün, son uygulama da yirmi birinci gündür. )
Bu konuda görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, halkımızın sağlıklı, rahat ve huzurlu yaşaması için Belediye olarak hayatın her alanında çalıştıklarını ve bu işlerin olumlu gitmesi içinde ciddi bütçeler ayırdıklarını söyledi.
ŞEVKAN,bayram süresinde çalışmalara katılan Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekimimiz Uğur TOSCALI ve ilaçlama ekibi işçi arkadaşlarımız Muhammet YİĞİT , Atanur BAL ve Ercan KAYMAK’a teşekkür ediyor, halkımıza sağlık huzur ,barış ve umut dolu bayramlar diliyorum dedi.
İlginizi Çekebilir
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.