© Haber Acıpayam 2022

Hırsızlık zanlısının evinden 3 kamyon eşya çıktı

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir hırsızlık zanlısının evine yapılan baskında çalıntı olduğu değerlendirilen gelinlikten, matkaba, motosiklet, akü ve jeneratöre varana kadar çok sayıda malzeme ele geçirildi.

 Denizli’nin Çivril ilçesinde bir hırsızlık zanlısının evine yapılan baskında çalıntı olduğu değerlendirilen gelinlikten, matkaba, motosiklet, akü ve jeneratöre varana kadar çok sayıda malzeme ele geçirildi. 
Çivril’de çalışmaların devam ettiği bir karayolu şantiyesinden 7 ton akaryakıt çalınmasından sonra Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Çivril-Dinar karayolunu yapan firmanın Beydilli Mahallesi'ndeki şantiyesinden 7 ton mazot çalınmasından sonra operasyon başlatan jandarma timleri Irgıllı Mahallesi'nde H.T. isimli şahsı (35) takibe aldı. Yapılan fiziki takibin ardından şahsın evine baskın düzenlendi. Baskında 4 ton mazot ile birlikte çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda motosiklet, 17 av tüfeği, spiral, matkap, gelinlik, çelik kasa, jeneratör, çok sayıda kamyon ve iş makinesi aküsü, 35 bin lira nakit para ile 40 adet senet ele geçirildi. 
H.T.’nin evinde 2 gün boyunca arama yapan jandarma evden çıkan malzemeleri 3 kamyonla yediemin deposuna götürürken şahsın daha önce hırsızlıktan sabıkasının olduğu ve operasyonla Çivril’de çok sayıda hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edildi. Şahsın işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER