© Haber Acıpayam 2022

KELEKÇİ SANAYİ SİTESİ İÇİN İLK ADIM

Acıpayam Belediyesi mahallelerde yaptığı yatırım incelemeleri kapsamında Kelekçi’de esnafların isteği üzerine sanayi sitesi düzenlemesi için düğmeye basıldı.

Bu kapsamda Kelekçi mahallesinde yapılan araştırma ve inceleme yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Acar  ve Teknik Ekip esnaflarla bir araya geldi.

Daha güzel ve kullanışlı bir Sanayi Sitesi için esnafların talepleri ve istekleri dikkate alınarak çalışmaların başlaması kararı alındı.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise inceleme yaptığı bölge için “Kelekçi mahallemiz sanayi esnafı kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Kelekçi Sanayimizi esnaflarımızın isteği doğrultusunda güzel bir yere kavuşturulması için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER