© Haber Acıpayam 2022

KENT KONSEYİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Acıpayam kent Konseyi başkanlık seçimi havuzlu çarşıdaki Talip Özkan Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN,  Siyasi Parti başkanları AK parti Acıpayam ilçe başkanı İdris Oktay, MHP ilçe başkanı  Hüseyin Bağ, CHP ilçe başkanı Durmuş Çağdaş Ticaret odası başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Ziraat odası başkanı Ercan Yıldırım Şoförler odası başkanı Fahrettin Afşar mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptı. Şevkan konuşmasında: "Yeni oluşacak Acıpayam Kent konseyi yönetiminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Acıpayam kent konseyimiz ile birlikte diğer sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve dayanışma içerisinde Acıpayam'ı daha modern bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışacağımıza kent konseyimizin Belediyemizin gözü kulağı olmasını diliyorum. Katılımcılara teşekkür ederken seçimin hayırlı olmasını dilerim"dedi. Divan başkanlığına Kadir Tıkaç seçilirken divan üyeliklerinde Mehmet Karademir, İsmailİpek, Nazmi Turan yer aldı.

Divan seçildikten sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından ardından yoklama yapılarak çoğunluğun sağlanmasından sonra Kent konseyi başkanlığına aday olarak Kadir Tıkaç önerildi. Oylama sonucunda Kadir Tıkaç oy birliği ile Acıpayam Kent konseyi başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu üyeleri: 

Gültekin Altan

M.Kemal Çakır

Fahrettin Afşar

Mehmet Karademir

Hüseyin Helvacıoğlu

Süleyman Şakın

İzzet Turan 

Mehmet Sürücüoğlu

Kent konseyi başkanı kadir Tıkaç seçimin ardından yaptığı konuşmasında Kent koseylerinin oluşmasını ben çok önemsiyorum. Çünkü; bu konseyler aracılığı ile vatandaşlarımız düşüncelerini projelerini çekincelerini doğrudan belediye meclislerine ulaştırma imkanına kavuşuyorlar. Ayrıca yaşadığı şehrin varlıklarını koruma eksiklerini tamamlama konusunda bilinç kazanıyorlar. Kent bilinci çevre bilinci demokrasi bilinci katılımcılık gibi değerler bu konseyler sayesinde hayata geçme imkanı buluyor. Ben bu ilk genel kurulda kent konseyi Yürütme kuruluna seçilen arkadaşlarımız ile ilçemize çok büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER