© Haber Acıpayam 2022

Kadınlar Günü'nde muhteşem final

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart'ta 8 ilçe" sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart'ta 8 ilçe" sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini muhteşem bir finalle sonlandırdı. 1 Mart’ta başlayan Kadınlar Günü etkinlikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan dinletisi ile sona erdi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve çok sayıda kadın katıldı. Kaleme aldığı unutulmaz şarkı sözleri ve şiirleri seslendiren Ahmet Selçuk İlkan, salonu dolduran kadınlara unutamayacakları saatler yaşattı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, dinletiden övgüyle bahsederek, "Dizeler bizlerin yüreklerine ancak böyle işleyebilir. Üstat Ahmet Selçuk İlkan 8 Mart'ta bizlere unutulmaz bir gün yaşattı” dedi.

"Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak"

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Sözün ustası söylenmesi gereken bütün güzellikleri hem şiirleri ile hem ekibi ile bizlere aktardı. İyi ki geldiniz. Bu 8 Mart Denizli’de çok güzel yaşandı. Her şey önce kadınlarımız için. Önümüzdeki yıl çok daha güzel bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştireceğiz. Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak” dedi. 





İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER