© Haber Acıpayam 2022

Kadınlar yaz kampında bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisi kurulan 20 mahalleden yaklaşık bin kadın Cankurtaran Yaz Kampı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisi kurulan 20 mahalleden yaklaşık bin kadın Cankurtaran Yaz Kampı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Kadınların her alanda kendilerini geliştirebilmesi ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çeşitli etkinliklerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi düzenlediği kamp etkinliği ile farklı mahallelerde yaşayan kadınları bir araya getirdi. Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisleri kurulan 20 mahalledeki yaklaşık bin kadın bu yıl ilk kez düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı’nda bir araya geldi. Kamp kapsamında kadınlara değerler eğitimi, DESKİ tarafından su tasarrufu ve AFAD tarafından deprem konusunda bilgiler verildi. Seminerlerin yanı sıra serbest zamanda sohbet edip eğlenme imkanı bulan kadınlar birbirleri ile de tanışma fırsatı buldu.

20 mahalleden 1000 kadın kampa katıldı

Kadınlara yönelik etkinliklerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, “ ‘Benim Mahallem’ projesi başladığı günden buyana çok sayıda etkinlik düzenledi. Özellikle bu projenin devam etmesinde emek veren kadınlarımız ile sık sık bir araya geldik. Bu çerçevede yaz ayı etkinlikleri kapsamında kadınlarımızı Cankurtaran Yaz Kampı etkinliklerine dahil ederek bir araya geldik. Temmuz ayında başlayan kamp kapsamında bugüne kadar 20 mahallemizden yaklaşık bin kadınımızı ağırladık. Mahalle meclislerimizin daha da güçlenerek devam etmesine katkı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve kadın meclisimize teşekkür ediyoruz” dedi. 


İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER