Kardeşlerinin iş yerine tüfekle ateş açtılar: 4 yaralı
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde 2 kardeş, aralarında alacak verecek meselesi bulunan diğer 2 kardeşinin kahvehanesine pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 4 kişi yaralanırken, otomobille kaçan 4 kişi polis ekiplerince yakalandı.
Olay, Aktepe Mahallesi 2172. Sokak’taki bir kahvehanede saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kardeş olan Mehmet K., Mevlüt K., O.K ve A.K. arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından O.K. ve A.K. yanlarına R.G. ve D.D. adlı şahısları da alarak otomobille, kardeşleri Mevlüt K. ile Mehmet K.’ye ait olan kahvehaneye pompalı tüfekle ateş açtı.
Şüpheliler olayın ardından geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Olayda kahvehanede bulunan Yakup A., Arif K., Mevlüt K. ve Mehmet K. yaralandı. Olayın haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla çeşitli hastanelere kaldırdı.
Kurşunlama olayına karışan şahısların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Emniyet ekipleri, şüpheli R.G., D.D., O.K., ve A.K.’yi kısa sürede Hürriyet Mahallesi’nde kaçtıkları otomobille yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Öte yandan kimliği belirsiz bir kişi, olay yerinde çekim yapan basın mensuplarına saldırarak sözlü tacizde bulundu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.