Kontrolden çıkan kamyonet faciaya neden oldu: 2 ölü, 4 yaralı
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin karşı şeride geçerek bir tır ve otomobille çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.30 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi Ankara yolu üzeri Pınarkent Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametine giden Ramazan K. yönetimindeki 20 N 0185 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak orta refüjü geçtikten sonra karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan kamyonet bu şeritte Honaz yönüne seyir halinde olan Şenol Bora'nın kullandığı 20 ADS 59 plakalı tır ile ardından Sinan Çoban'ın kullandığı 48 F 7137 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, tır sürücüsü Şenol Bora, kamyonet sürücüsü Ramazan K., otomobilin sürücüsü Sinan Çoban, Ayşe Çoban yaralanırken, Çoban’ın kullandığı otomobilde bulunan Fazilet Çoban ve Ömer Çoban olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazada kamyonet ve otomobil hurdaya dönerken, çevreden kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Servisine bilgi verdi. Olay yerine hemen sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Jandarmanın geniş güvenlik aldığı karayolu yaklaşık 3 saat trafik tek şeritten sağlandı. Hayatını kaybeden yolcu Ömer Çoban ile Fazilet Çoban’ın cesedi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Cesetlerin kaldırılmasının ardından kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı. Yol, temizlik çalışmalarının ardından trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.