© Haber Acıpayam 2022

Kumaş parçalarının arasından 3 bin litre kaçak içki çıktı

Denizli’de alkolü eğlence mekanlarına sahte içki satılacağı yönünde bilgi alan polis ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda kolilerdeki kumaş parçalarının arasına gizlenmiş halde 3 bin litre kaçak, sahte içki ele geçirilirken, 7 kişi ise gözaltına alındı.

 Denizli’de alkolü eğlence mekanlarına sahte içki satılacağı yönünde bilgi alan polis ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda kolilerdeki kumaş parçalarının arasına gizlenmiş halde 3 bin litre kaçak, sahte içki ele geçirilirken, 7 kişi ise gözaltına alındı. 
Edinilen bilgilere göre, operasyon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapıldı. Ekipler Yeni yılın yaklaşması ile sahte alkollü içkilerin yasa dışı yollarla taklit bandrol yapıştırılarak sağlık açısından uygun olmayan koşullarda piyasaya sürülmek istendiği, doğu illerinden ve İstanbul’dan aracı şahıslar vasıtasıyla Denizli il merkezinde ve ilçelerde eğlence mekanlarına satış yaparak piyasaya kaçak sahte alkol sürülmek istendiği yönünde istihbarat alması üzerine harekete geçti. Operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramalarda kırpılmış kumaş parçaları arasına gizlenmiş vaziyette alkol taşımacılığı yapan araçlar içerisinde satışa hazır halde kolilenmiş olarak ve kaçakçılık yapan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda yüklü miktarda farklı ebat ve şişelerde değişik markalarda kaçak alkol bulundu. Operasyonda,3 bin litreye yakın kaçak sahte alkol, bin adet sahte bandrol,300 litre kaçak sahte alkol üretiminde kullanılan sıvı madde, 270 litre etil alkol, 56 kilogram alkollü içki üretimi için kullanılan katkı maddesi yakalandı. 
Operasyonda ayrıca 7 kişi gözaltına alındı. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER