Minibüsle çarpışan kamyonet yayaları ezdi: 5 yaralı
ACIPAYAMDenizli'nin Merkezefendi ilçesinde minibüsle çarpışan kamyonet, yoldan geçen iki kişiyi altına alarak marketin duvarına çarptı. Kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 15.30 sularında Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi’nin 1027 ve 1017 sokaklarının birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üçler Mahallesi'nden Albayrak Meydanı yönüne giden Ali K. (33) idaresindeki 20 BJE 41 plakalı kamyonet, Hüseyin Ç. (50, idaresindeki 20 AHN 66 plakalı minibüsle çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyonet, yolun karşısına geçen Ali Muğlalı (53) ve Halil Uysal’ya (56) çarptıktan sonra yayaları altına aldı. Kamyonet marketin duvarına çarparak dururken, iki yaya kamyonet ile market duvarı arasında kaldı. Kaza anı ise marketin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.
Kazada, yayalar Ali Muğlalı ile Halil Uysal ve kamyonet sürücü Ali K., aynı araçta bulunan Hamit Kılınç, diğer araç sürücüsü Hüseyin Ç. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralılardan, yaya olarak kamyonetin altında sürüklenen Muğlalı ve Uysal’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kamyonetin duvarına çarptığı marketin sahibi Ekrem Tunçel, kaza anında korktuklarını ve deprem olduklarını sandığını söyledi. Tunçel, daha sonra dışarı çıktıklarında kazayı gördüklerini ve dolap ile kamyonet arasında sıkışan vatandaşı kurtardıklarını ifade etti.
İlginizi Çekebilir
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.