© Haber Acıpayam 2022

NİHAT ZEYBEKÇİ'NİN KURDUĞU FİRMADAN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kurduğu Turkuaz Tekstil'e ait fabrikadan bir miktar altın ve para ile etkisiz hale getirilen güvenlik görevlisine ait silahı alan ve Nazilli, Balıkesir, Denizli'de yakalanan zanlılar mahkemeye sevk edildi. Denizli'de hakim karşısına çıkarılan 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında 27 ayrı suçtan kesinleşmiş 55 yıl hapis cezası bulunan soygun, yağma ve hırsızlık çetesinin elebaşı olduğu iddia edilen Levent Ş, (51) Geçtiğimiz Perşembe günü nefes kesen bir operasyonla Nazilli polisi tarafından Yeni Sanayide bulunan bir işyerinde kıskıvrak yakalanmıştı. Emniyete götürülen zanlının verdiği ifade doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren Nazilli polisi, yakaladıkları şahsın, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kurduğu firmaya ait fabrikayı soyan kişi olduğu bilgisine ulaşmıştı.
Bunun üzerine Denizli polisi ile iletişime geçen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ortak bir çalışma yürüterek Levent Ş’yi, hazırlanan özel tim eşliğinde Denizli’ye götürerek teslim etti. Denizli’de yapılan sorguda işledikleri suçları itiraf eden Levent Ş’nin (51) verdiği bilgiler doğrultusunda Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, Sezgin Ç. (43) ile Ali Y.’yi (40) Balıkesir’de, İsmail A. (35) ve Mehmet A.’yı (37) ise Denizli’de yakaladı.
Aralarında Turkuaz Tekstil de olmak üzere, Denizli’de toplam 6 ayrı fabrikadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan şahıslar suçlarını itiraf etti.
Alınan ifadeleri değerlendiren güvenlik güçleri, şahısların evlerinde yaptıkları aramalarda, fabrikanın güvenlik görevlisine ait silah ile çelik kasa açmakta kullanılan malzemeleri ele geçirdi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 4’ünün tutuklandığı bir kişinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER