O YOL YAYA YOLUYDU ŞİMDİ İSE?
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi çalışmalarını tüm mahallelerde adım adım devam ediyor.
Acıpayam’a bağlı Ören mahallesi Killik mevkiinde sadece yayaların geçtiği yol Belediye ekiplerinin iş makineleri tarafından araç trafiğine açılıyor.
Yıllardır sadece yayaların geçebildiği yol olarak kullanılan ve yakın mesafelerde de evlerin bulunduğu 2 km’lik yol 4 metre genişletilerek araç trafiğine hazır hale getirilecek.
Her mahalle gezisi sırasında teknik ekip arkadaşlarına mahallelerde ulaşılamayan ve açılmayan yol kalmayacak ifadesini kullanan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan geçtiğimiz aylarda Ören mahallesine yaptığı teknik gezi sırasında incelemelerde bulunduğu bu mevkiinin açılması için ekiplerine talimat vermişti.
Belediye Fen İşlerine bağlı iş makineleri de Ören mahallesi Killik mevkiinde yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı.
Mahalle sakinleri uzun yıllardır bu yolu sadece yaya olarak kullandıklarını ifade ederken bu yolların açılması için gerekli çalışmaları yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve çalışma ekibine teşekkür ettiler.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.