OKUL SÜTÜ AKIL KÜPÜ
ACIPAYAMAcıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda öğrencilere okul sütü dağıtıldı.
Okul sütü dağıtım programına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay minik öğrencilerle tek tek ilgilenerek sütün faydlarını anlattı. Tokyay'a yoğun ilgi gösteren öğrenciler dağıtılan sütleri afiyetle içtiler.
Öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkısının olduğunu vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay; "İlçemizde 35 okulda 4 yıldan bu yana okul sütü dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Okul sütü programından 35 okulumuzda 3.350 öğrencimiz yararlanmaktadır. Okul sütü gelişim çağındaki öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hızlı gelişim göstermelerine oldukça fayda sağlamaktadır" dedi.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.