Otomobil 6 yaşındaki kıza çarptı: 1 ölü
ACIPAYAMDenizli'nin Merkezefendi ilçesinde otomobil annesi ile beraber yürüyen 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Kazada ağır yaralanan kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, saat 23.30 sularında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi Ankara yolu üzeri zeybek kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi Döndü Kaya ile birlikte bir bilgisayar bayisinden çıktıktan sonra yolun karşına geçmeye çalıştı. O sırada Cihan S. (31), küçük çocuğa yönetimindeki 54 FP 680 plakalı otomobille çarptı. 6 yaşındaki çocuk kaza yerinde ağır yaralandı. Sürücü Cihan S., olay yerinden kaçarak Akhan Mahallesi'ndeki evine kaçtı. Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kız çocuğu ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Küçük kızın annesi Döndü Kaya, acı haber aldığında göz yaşlarına hakim olamadı. Küçük çocuğun cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Otomobil sürücüsü Cihan S., kısa süre sonra polis ekipleri tarafından evinden alınarak, göz altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.