PİLOT ÜSTEĞMEN BURAK İZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ACIPAYAMBüyük Menderes Nehri’nde ördek avlarken, botun devrilmesi sonucu kaybolan ve 17 gün sonra bulunan Pilot Üsteğmen Burak İz, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
3 Şubat günü arkadaşları ile Büyük Menderes Nehri’ne ördek avına giden Pilot Üsteğmen Burak İz, lastik botun devrilmesinin ardından nehirde kayboldu. Burak İz’in kaybolmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, AFAD, UMKE ve Jandarma seferber oldu. Yapılan çalışmaların ardından Pilot Üsteğmen Burak İz’in cansız bedeni Buharkent ilçesi Feslek Regülatörü’nde 17 gün sonra bulundu. Cenazenin bulunmasıyla birlikte aile üyeleri büyük üzüntü yaşarken, henüz 1 yıl önce evlendiği Sinem İz de gözyaşlarına boğuldu. Cenazenin nehirden güçlükle çıkarılırken, otopsi için İzmir’e gönderilmişti. Yapılan otopsinin ardından Üsteğmen Burak İz için Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya,İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Yıldız, ailesi, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayrağa sarılı tabutun başında bekleyen eşi Sinem İz ayakta durmakta güçlük çekerken, Burak İz’in babası taziyeleri kabul etti.
Pilot Üsteğmen Burak İz kılınan cenaze töreninden ardından Gümüşler Mezarlığı’nda defnedildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.