© Haber Acıpayam 2022

SADECE 300 KİŞİ KATILDI

Denizli'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen Nevruz etkinliğine sadece 300 kişi katıldı.

21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Denizli'nin Esentepe Mahallesi'nde etkinlik düzenlendi. HDP tarafından düzenlenen etkinlik için polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Esentepe Pazaryeri yanında bulunan alana giriş ve çıkışları tutan polis ekipleri, alana girmek isteyen herkesi didik didik aradı. 
Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) da bölgede hazır bekletilirken, Nevruz etkinliğine katılım, geçen yıllara göre oldukça düşük kaldı. Nevruz alanına girenlerin sayısının 300 kadar olduğu kaydedilirken, buna karşılık 500'e yakın polisin bölgede görev yaptığı kaydedildi. 
Kutlamada, alana kurulan platformda zaman zaman içinde terör örgütü lideri ile ilgili sözlerin yer aldığı şarkılar söylendi. 
Nevruz etkinliğine katılanlar halay çekerek eğlenirken, etkinlik olaysız sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER