© Haber Acıpayam 2022

SERİHİSARA KONFERANS SALONU KAZANDIRLDI

Serinhisar Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilçeye 100 kişilik şık bir konferans salonu kazandırdı.

 Serinhisar Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilçeye 100 kişilik şık bir konferans salonu kazandırdı. Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün kendi imkanları ile yaptırdığı salon son derece modern şekilde tasarlanarak iki aylık bir süre içinde tamamlandı ve ilçe halkının hizmetine sunuldu. Salonun tamamlanmasının ardından Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN ve Serinhisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet KOBAŞ konferans salonunda incelemelerde bulundu. 
Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk; ‘’İlçeye ve kuruma bir konferans salonu kazandırabilmek için çok çaba sarf ettik, bundan sonra daha güzel bir ortamda eğitimlerimizi yapabileceğiz. Bütün gayemiz Serinhisar halkına en iyi şekilde hizmet edebilmek. Tüm imkanlarımızı bunun için seferber ediyoruz. Kurumumuza kazandırılan konferans salonu için maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Hakan Alkan olmak üzere, Belediye Başkanımız Mehmet Kobaş’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Kabukçu’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş son derece şık bir salonun ilçeye kazandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ’’İlçemize böyle modern bir toplantı salonu kazandıran Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecilerine şükranlarımı sunuyor ve kendilerine üstün başarılar diliyorum.’’ dedi.

Eğitimin son derece önemli olduğunu vurgulayarak bunu verebilmenin ön şartları olduğunu, bunun başında da fiziki mekânların geldiğini ifade eden Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN; ‘’Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ilçemiz adına bize büyük bir mutluluk ve gurur vermektedir. Hedefimiz ilçemizde son derece modern fiziki alanlara sahip, eğitim kurumlarının artmasıdır. Bu tür güzel ortamlar başarıyı da beraberinde getiriyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerini tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER