© Haber Acıpayam 2022

SIVA USTASI İNŞAATTAN DÜŞEREK ÖLDÜ

Denizli’de bir sıva ustası, palet üzerindeki tuğlaların üzerine devrilmesi sonucu 5.kattan düşerek hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre olay, Deliktaş Mahallesi 1995 Sokak'taki beş katlı bir inşaatta meydana geldi. 42 yaşındaki İzzettin Akgün, sıva ustası olarak çalıştığı inşaat tuğlaların üzerine devrilmesi sonucu dengesini kaybetti. Dengesini kaybeden 6 çocuk babası Akgün yaklaşık 20 metreden aşağı düştü. Olayı gören arkadaşları durumu sağlık ekiplerine haber verirken kısa sürede olay yerine gelen ekipleri Akgün’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden İzzettin Akgün’ün cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere PAÜ Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

TÜM HABERLER